Adatvédelem

ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

Az Ön adatait, amelyeket a regisztráció során Ön megadott, csak és kizárólag az oldalt üzemeltető ENHA Kft. kezeli az alábbiakban összefoglalt szabályzata szerint:
 1. Az adatok származása, típusai, és az adatkezelés célja:Az oldalon két féle forrásból származó adatot kezelünk: A jelentkezéseket az egyes konzultációkra, szolgáltatásokra, valamint a „játékban való részvételre” – az életfeladat kiderítésére való feliratkozást.
 2. Az adat-gyűjtés elvei: Az oldalon a regisztráció és adatmegadás mind önkéntes. Csak olyan adatot kell megadniuk – a látogatóknak – amik az együttműködés, és a kért szolgáltatás teljesítésének szempontjából elengedhetetlenek, és arra alkalmasak.
 3. Az adatkezelés helye és időtartama: Az adatkezelés az ENHA Kft. szerverein történik. A regisztrált adatokat a következőképpen és ideig tároljuk:
  - az adatokat a saját szerveren addig tároljuk, amíg a feliratkozó le nem iratkozik, vagy a szolgáltatás ideje véget nem ér.
  - A felhasználói adatokat pedig 5 évig őrizzük meg, kivéve azokat az eseteket, amikor maga a felhasználó kívánja törölni az adatait a rendszerből.A szerveren, vagy a Kft weboldalán és adminoldalain fellelhető információkat a Kft. munkatársain kívül csak a web-programozást végző alvállalkozó láthatja. Más, harmadik személy nem férhet azokhoz hozzájuk.
 4. Az adattovábbítások:A felhasználó adatait az automata programozott rendszerben tároljuk. Az adatokat nem továbbítjuk más félnek.
 5. Az adatbiztonság kérdései:Az adatok, melyeket a regisztrálók megadnak, nem nyilvánosak.
 6. Az adatok törlése, megsemmisítése:A felhasználók adatait automatikusan – amennyiben nem történt azóta újabb belépés vagy felhasználás az oldalra a megadott regisztrációs adatokkal – töröljük 5 év múltán. Ez időn belül pedig a felhasználó kérésére töröljük az adatokat. Ekkor az adatok inaktívvá válnak, majd bekerülnek „inaktívan” egy mentett, archivált tárhelyre, és ezzel együtt az aktív adattárból törlődnek.
 7. Adatvédelmi jogorvoslati lehetőségek:Amennyiben Ön úgy érzi, hogy adatait jogosulatlanul kezeltük, és emiatt hátránya, vagy kára keletkezett, kérjük, először keressen fel minket az alábbi elérhetőségeken: Tel: +36308686178 E-mail: gabor (kukac) tudat-om.hu Ha pedig így nem sikerül a problémát megnyugtatóan rendezni, úgy kérjük, forduljon az Adatkezelési Nyilvántartási Biztosi Irodához (ABI)! 
Köszönjük.