Szállítás, fizetés

Szállítási és fizetési módok

Szállítás utánvétes fizetéssel.
  • A csomag árát átvételekor kell fizetni a futárnak.
  • A csomagokat az MPL futárszolgálat szállítja.
  • A szállítás napján a futár értesítést küld a csomag kiszállításáról. Sikertelen kézbesítés esetén másnap újra megkísérlik a kiszállítást. Két sikertelen kézbesítés esetén a futár leadja a csomagot a legközelebbi postahivatalban, ahol 10 napig lehet felvenni a csomagot.
  • A szállítás díja: 15.000,- Ft kosárérték alatt 1.350,- Ft (bruttó).
  • 15.000,- Ft kosárérték felett a szállítás díjmentes az ország egész területére.
  • A fenti információk és árak belföldi címre történő rendelésekre vonatkoznak. Amennyiben nem magyarországi címre kéred a szállítást, kérjük írj e-mailt a gabor@tudat-om.hu címre!

Személyes átvétel


Személyesen átvétel esetén a megrendelt termékeket a Tudat-OM önismereti műhelyben lehet átvenni előre egyeztetett időpontban.
Időpontot a +36308686178-as telefonszámon tudsz egyeztetni.
Cím: Tudart-OM önismereti műhely, 1147 Budapest, Várna u. 12-14. 6-os csengő

Átutalásos fizetés

A megrendelt termékekről kiállítunk egy díjbekérő számlát, amit elküldünk a megadott email címedre. Az átutalást követően, az MPL futárszolgálat fogja kiszállítani a terméke(ke)t, vagy ha online letölthető tartalmakat vásároltál (e-book, meditációs hanganyag), küldjük emailben a letöltő linket.

OTP SimplePay biztonságos kártyás fizetés
Kényelmes, gyors, és teljesen biztonságos fizetés bankkátyával az OTP rendszerén keresztül
Részletes leírás erről a fizetési módról >>>

Barion - fizetés bankkártyával, ingyenesen!
Kényelmes, gyors, biztonságos fizetés bankkártyával vagy prepaid egyenlegről.

MIT JELENT A BARION™?
A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával, vagy előre feltöltött egyenleggel fizetni online áruházunkban.

A szolgáltatást nyújtó Barion Payment Zrt a Magyar Nemzeti Bank felügyelete alatt álló e-pénz kibocsátó, engedélyének száma: H-EN-I-1064/2013.

FIZESS KÉNYELMESEN BANKKÁRTYÁVAL
A bankkártyás fizetéshez nem kötelező a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Ha azonban regisztrálsz, soha többé nem kell begépelned a kártyaadataid egyetlen Barion elfogadóhelyen sem, a fizetéshez elég az e-mailcímed és jelszavad. Ez nem csak kényelmes, de a biztonságodat is növeli!

Fizetéshez használhatod
Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
Visa vagy Electron bankkártyádat
Amex bankkártyádat
 
FIZESS KÉNYELMESEN BANKKÁRTYA NÉLKÜL
Ha nincsen bankkártyád, fizetéshez használhatod, az előre feltölt Barion egyenlegedet, amelyet átutalással vagy készpénz befizetéssel tudsz feltölteni, illetve amire ismerőseid is tudnak neked pénzt küldeni. Ebben az esetben e-mailcímed és jelszavad megadásával tudsz fizetni.

INGYENES
A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen felára. A regisztráció és a Barion mobil alkalmazás, valamint a pénz fogadás és küldés ingyenes. Nincs havi díj sem.

A Barion egyenlegkezelés is ingyenes, nincs belépési vagy havi díj. Az egyenleg feltöltésének és visszaváltásának vannak szerény díjai, de a banki átutalással történő feltöltés ingyenes.

BARION ALKALMAZÁS
A Barion alkalmazásokkal követheted vásárlásaidat, Barion egyenleged is itt kezelheted, illetve pénzt küldhetsz vagy fogadhatsz.

ELSŐ A BIZTONSÁG
A Barion szervereit a Norton/Symantec/Verisign 256 bites SSL titkosítása védi. Fizetés előtt mindig ellenőrizd, hogy valóban a Barion biztonságos szerverén adod meg a fizetéshez szükséges bankkártya adatokat vagy jelszót. A böngésződ zöld színnel jelzi, ha a fizetés biztonságos, és a fizetőoldal tulajdonosát Barion Payment Inc [HU] néven azonosítja. 
A Barion rendelkezik a bankkártya társaságok által megkövetelt PCI DSS tanúsítvánnyal, így jogosult bankkártya adatokat kezelni. A Barion szerverek biztonságát a Magyar Nemzeti Bank előírása szerint alakították ki.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ÉS INGYENES REGISZTRÁCIÓ A BARION OLDALÁN

Részletes leírás erről a fizetési módról >>>