Az elengedés technikái

Az elengedés technikái

Az elengedés technikái

Cikkszám: 103
3 290 Ft
Kiszerelés: db
Súly: 1 Kg
Elhagyott? Megcsalt? El kell őt engedned? De hogy engedd el, ha szereted? Óriási űrt, fájdalmat érzel, talán haragot is? Láss rá a benned dúló érzelmekre, és könnyítsd meg magadnak az utadat! Tanulj meg elengedni, hogy függés nélkül, szabadon élhess!
Mennyiség:
Megosztás másokkal:

Termékismertető

Elhagyott? Megcsalt? El kell őt engedned? De hogy engedd el, ha szereted? Óriási űrt, fájdalmat érzel, talán haragot is? Láss rá a benned dúló érzelmekre, és könnyítsd meg magadnak az utadat!
Könnyebbülj meg a könyv segítségével! Sok-sok felismerés, görbe-tükrök, önismereti technikák segítenek a harmónia megtalálásában

Az elengedés átlengi egész életedet. Észrevétlenül zajlanak benned és körülötted olyan folyamatok, melyek a kezdetet és elmúlást jelentik. Valójában az elengedés így vagy úgy, mindennapjaid része.

A legtöbben azonban a párkapcsolatuk véget érésével szembesülnek azzal, hogy „el kell engedniük” az életük egy fontos – néha a legfontosabbnak hitt – tényezőjét. Talán Te is így vagy ezzel épp most.

Az elengedés sokszor egy kelletlen és fájdalmas feladattá válik. Mert bizony magával hozhat hiányt, félelmet, időnként akár dühöt, haragot is.

Az elengedés mindig egy folyamat, melynek minden pillanata tanításokat hordoz magában. Önmagadról és az életedről tanulsz a veszteségeid által. A folyamat elején persze még alig hiszed, de ez a szenvedéssel teli időszak olyan lehetőségekre készít fel, melyek elhozhatják a boldogságot, önmagad valódi, mélyebb megélését.

A vég tulajdonképpen nem más, mint maga a kezdet. A könyv ehhez a folyamathoz ad neked sok-sok felismerést, megértést és új nézőpontokat.
  • Mennél is és maradnál is a kapcsolatodban?
  • Mikor és honnan fogod tudni, hogy tényleg ideje továbblépni?
  • Hogyan indulj új útra, ha a kapcsolat mégsem az igazit nyújtja?
  • Hogyan tedd le azt, és hogyan engedd el azt, ami még a részed, ami még köt hozzá, de már érzed: nem épít és nem szolgál?
  • Hogyan kezdj új életet?
  • Mi kell egy új szerelemhez?
  • Ki lesz végül az igazi, honnan ismered fel?
A könyv ezeknek a kérdéseknek megválaszolásában segíthet neked.
Olyan mintákat és kapaszkodókat kaphatsz, amiken keresztül nem csak megérted önmagad, hanem egy lépéssel tudatosabban és sikeresebben teremtheted a jövődet.