"Haladó önismeret" könyvcsomag

Akciós
"Haladó önismeret" könyvcsomag

"Haladó önismeret" könyvcsomag

Cikkszám: 803
8 280 Ft   6 600 Ft
Kiszerelés: db
Súly: 1 Kg
Féltékenység, megfelelési kényszer, kisebbségi komplexus, érzelmi zsarolás, nárcizmus, elengedés? Elég a játszmákból? Végre boldog kapcsolatot akarsz? Láss rá arra, milyen játszmákat futtat a tudatalattid ... és a párodé! Egós trükkök és tudatos tükrök
Mennyiség:
Megosztás másokkal:

Termékismertető

Tanulj meg elengedni! Ismerd meg az elengedés technikáit!

Elhagyott? Megcsalt? El kell őt engedned? De hogy engedd el, ha szereted? Óriási űrt, fájdalmat érzel, talán haragot is? Láss rá a benned dúló érzelmekre, és könnyítsd meg magadnak az utadat! Könnyebbülj meg a könyv segítségével! Sok-sok felismerés, görbe-tükrök, önismereti technikák segítenek a harmónia megtalálásában.

Az elengedés átlengi egész életedet. Észrevétlenül zajlanak benned és körülötted olyan folyamatok, melyek a kezdetet és elmúlást jelentik. Valójában az elengedés így vagy úgy, mindennapjaid része.

A legtöbben azonban a párkapcsolatuk véget érésével szembesülnek azzal, hogy „el kell engedniük” az életük egy fontos – néha a legfontosabbnak hitt – tényezőjét. Talán Te is így vagy ezzel épp most.

Az elengedés sokszor egy kelletlen és fájdalmas feladattá válik. Mert bizony magával hozhat hiányt, félelmet, időnként akár dühöt, haragot is.

Az elengedés mindig egy folyamat, melynek minden pillanata tanításokat hordoz magában. Önmagadról és az életedről tanulsz a veszteségeid által. A folyamat elején persze még alig hiszed, de ez a szenvedéssel teli időszak olyan lehetőségekre készít fel, melyek elhozhatják a boldogságot, önmagad valódi, mélyebb megélését.

A vég tulajdonképpen nem más, mint maga a kezdet. A könyv ehhez a folyamathoz ad neked sok-sok felismerést, megértést és új nézőpontokat.

 • Mennél is és maradnál is a kapcsolatodban?
 • Mikor és honnan fogod tudni, hogy tényleg ideje továbblépni?
 • Hogyan indulj új útra, ha a kapcsolat mégsem az igazit nyújtja?
 • Hogyan tedd le azt, és hogyan engedd el azt, ami még a részed, ami még köt hozzá, de már érzed: nem épít és nem szolgál?
 • Hogyan kezdj új életet?
 • Mi kell egy új szerelemhez?
 • Ki lesz végül az igazi, honnan ismered fel?

A könyv ezeknek a kérdéseknek megválaszolásában segíthet neked.Olyan mintákat és kapaszkodókat kaphatsz, amiken keresztül nem csak megérted önmagad, hanem egy lépéssel tudatosabban és sikeresebben teremtheted a jövődet.


Párkapcsolati játszótér című könyv + 250 perc ajándék hanganyag.

Vigyázat! Mélyvíz, csak úszóknak!Féltékenység, megfelelési kényszer, kisebbségi komplexus, érzelmi zsarolás, nárcizmus? Elég a játszmákból? Végre boldog kapcsolatot akarsz? Láss rá arra, milyen játszmákat futtat a tudatalattid ... és a párodé!
Fedezd fel magad a párod tükrében az önismereti könyv és a 250 perc hanganyag segítségével!
Szerezd be a könyvet! Sok-sok felismerés, görbe-tükrök, önismereti technikák segítenek a harmónia megtalálásában!

 • Hányszor ülsz fel a hullámvasútra a párkapcsolatodban?
 • Hányszor dobáljátok egymásra a „homokot a homokozóban”
 • Hányszor szálltok a közös hintában egyszer a magasban, majd hirtelen a mélyben?


Hogyan válj tudatossá és boldogabbá a párkapcsolat tükreiben (vagy trükkjeiben)?


A párkapcsolatodban minden pillanatban hatásban vagy. A párod minden szava, tette és szándéka hat a te életedre is, és fordítva is. Minden egyes közös percben tükrözitek egymást, és ez a tükör gyakran görbére, torzra, homályosra vagy töröttre változik.

 • Hogyan találd meg önmagadat a párod tükrében?
 • Hol kezdődik és ér véget a Te valóságod határa, és hol kezdődik az övé?
 • Mi a közös, és hogyan tudjátok mindezt úgy formálni, hogy abból a játszmák és drámák színtere helyett egy EGYSÉGBEN létező, építő és boldog kapcsolat legyen?


250 oldal tömény önismeret, és 250 percnyi hangoskönyv.


Miben segít neked ez a könyv?
 • Hogy megértsd a saját érzéseidet és működéseidet.
 • Hogy ráláss azokra a játszmákra, amiket önmagaddal kezdesz.
 • És hogy ráláss a játszmákra, amiket a pároddal folytatsz.
 • A könyv segít, hogy visszanyerd az erődet.
 • Hogy meglásd, mennyivel több vagy, mint azt, magadról hiszed.
 • És hogy meglásd, hogy boldognak lenni sokkal könnyebb, mint azt a sok agyalás közben elképzeled.


Egyszer szárnyalsz, és óriási magaslatokat élsz meg, máskor pedig mindent félelem tölt el.

A bizonytalanság kimerít. Garanciákat szeretnél arra, hogy bízni tudj. Ám pontosan tudod, hogy nincsenek garanciák, nincsenek biztos pontok.
Néha nagyon egyedül érzed magad, máskor pedig csodás egységben a pároddal, és nem érted, hogy mitől függ, és kin múlik mindez.
Hogyan szállj ki a hullámvasútból? Szállj ki, mert mindez csupán JÁTSZMÁKAT szül! Miközben te nem vágysz másra, mint arra, hogy szerethess és viszont szeressenek!

A könyv és a hozzá tartozó 4 órányi hanganyag ezeknek a megértésében segít neked.