Nyerő Páros könyvcsomag

Akciós
Nyerő Páros könyvcsomag

Nyerő Páros könyvcsomag

Cikkszám: 802
7 980 Ft   6 300 Ft
Kiszerelés: csomag
Súly: 1.5 Kg
Nem kellesz eléggé? Ha nem ír, nem keres, rád törnek a félelmek, agyalsz és őrlődsz? Ugyanaz ismétlődik a párkapcsolataidban? Találj vissza önmagadhoz, és a párkapcsolatod is rendeződhet! A "Szeretve szeretni" és a "Szenvedéllyel vagy szenvedéssel?" könyvek egy csomagban.
Mennyiség:
Megosztás másokkal:

Termékismertető

Nyerő Páros könyvcsomag
Szeress agyalás nélkül!
Nem kellesz eléggé? Ha nem ír, nem keres, rád törnek a félelmek, agyalsz és őrlődsz? Ugyanaz ismétlődik a párkapcsolataidban? Találj vissza önmagadhoz, és a párkapcsolatod is rendeződhet!
Önismereti könyveinkkel fedezd fel önmagad, a benned lévő szeretetet és korlátokat, és légy boldog!
Szerezd be! Sok-sok felismerés, görbe-tükrök, önismereti technikák segítenek a harmónia megtalálásában!


Szeretve szeretni I

Szeretetből, szerelemből létezel. És a boldogság, amit keresel Te magad vagy. Egyszerűen csak éld meg önmagad! Éld meg azt, aki vagy!
Ehhez persze tudni kéne, ki is vagy valójában. Az életed néha átláthatatlan, szövevényes feladathalmaznak tűnik, amiben
szüntelen keresed önmagad. Az elméd eltakarja előtted valódi szeretet lényedet. De az elme nem kihagyható a földi létezésből, a „játékból”. Ezért fontos őt és „működéseit” megismerned.

Szenvedéllyel vagy szenvedéssel?
Szeretve szeretni II

Ez a könyv rólad szól. Nőről és férfiról, párkapcsolataidról, az életedről.
27 fejezeten, és 24 idézeten át fedezheted fel önmagad. Új szemszögből láthatsz rá gondolataidra, érzéseidre a fájó mélypontjaidon vagy a legszenvedélyesebb szerelmeidben.
A könyv segít önmagadra találni a szeretet, szerelem teljességének élményében, a gondok közötti kiutak keresésében, döntéseid felvállalásában, az elengedés folyamataiban, valamint nőiséged vagy férfiasságod megélésében.